Månadsmöte November

Novembers månadsmöte lockade många medlemmar. 22 av 32 kom. Vi hade kortat ned det ordinarie mötet lite för att få mer tid åt kvällens studiecirkel ”Kamerainställningar speciellt vid mörkerfotografering” läs mer om den under fliken ”Medlems sida/Kurser”.
Beslut och information
– Resan till Fotografiska i Stockholm den 18/11 ställdes in då det blev för få deltagare.
– Novembers månadstävling är temat fritt och ni som skall delta med bilder skall ha skickat  in dem till mats@sirhenry.se senast måndag 13/11.

– Ni som vill delta i KM (klubbmästerskap) skall ta med bilderna på en USB-sticka till nästa månadsmöte den 5/12. Reglerna för KM ser ni under fliken ”Tävlingar/Klubbmästerskap/Regler för KM-tävlingar”. Ni som inte kan delta på nästa månadsmöte kan maila in era bidrag till mats@sirhenry.se innan månadsmötet. Läs igenom tävlingsreglerna först.

– Decembers månadstävling har temat ”Vatten”.

Efter den inledande informationen redovisades resultatet på oktobers månadstävling. Segrare blev Kai G. Han knep även andraplatsen. Sedan tittade vi på medhavda bilder innan vi fikade Där Barbro hade dukat upp med mycket gott fikabröd.

Kvällen av slutades med en studiecirkel om kamera inställningar för mörkerfotografering. Cirkeln leddes av Markku och Mats. Nästan alla stannade och bidrog till en trevlig stund med många diskussioner. Vi bestämde att ha våra fortsatta studiecirklar efter ordinarie månadsmöte. De som ville kunde följa med Markku ut på en mörker Foto-ut redan dagen efter.

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Möten. Bokmärk permalänken.