Månadsmöte i april

Ett 15 tal medlemmar slöt upp på mötet. Vi hälsade Barbro Lundqvist välkommen som ny i gänget.
Frågor som avhandlades var Foto-Ut där det bestämdes att man måste föranmäla sig till april månad resa till Ångkraftverket i Västerås samt att alla mailar in förslag till platser som man tycker vi skall besöka på kommande Foto-Ut så vi får en förslagsbank att ösa ur.
Vi diskuterade också hur vi skall få fart på Foto-Ut som vi tycker deltagandet har avtagit. Kanske skall vi hitta på andra aktiviteter som tex bussresa till någon plats och där ha tema för bildtagning i lag som man sedan tävlar om resultatet.
Vi bestämde att ha en fotoutställning i höst där alla medlemmar kan vara med med två bilder. Bilderna skall skriva ut A4 och monteras. Man får själv bekosta och ordna med detta. Mer om det tar vi upp på nästa medlemsmöte.
Jörgen berättade om Ålandsresan och förtydligade att man bor i tvåbäddsrum. Sista anmälningsdag är 30 april. Det var 10 som anmält sig. Alla uppmanades att ta med bilder så vi får fina bildvisningar. Vi fikade och Stig som höll i fikat visade bilder och berättade. Sedan tittade vi på alla fina bilder som vi tagit med oss. Vi skulle önska att fler hade bilder med sig.

Mötet avslutades.

Det här inlägget postades i Möten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *