Månadsmöte december

Vi hade ett trevligt december måndagsmöte vi tittade och diskuterade många fina bilder. Segrare i månadstävlingen blev för första gången två, Markku och Ann-Sofie som fick exakt samma poäng. Även på andra plats kom två bilder Barbara och Roland.

Det är många föreläsningar om foto just nu. Den 7/12 kl 19.00 kommer Anders Geidemark till Kolsva bibliotek ”Naturfotografens väg”.
Den 11 december kommer två fotografer till Hallstahammar och föreläser. Se info längre ner på denna sida.

Vi utvärderade månadstävlingen och alla ville ha tävlingen kvar ytterligare ett år. Vi har flyttat fram visningen av KM bilder till månadsmötet i februari som också är årsmöte. Detta för att det var svårt att få någon jury för bedömning av bilderna så har nära julhelgen. Men genom att flytta fram tiden som för bedömning så löste det sig. Det blir Karlskoga FK som bedömer bilderna. 

Det var inte så många som lämnade in bilder till KM. Genom att vi nu har lite mer tid så kan vi utöka tiden för er att skicka in bilder till KM till på söndag 10/12. Maila in dina bilder och kom ihåg att betala 20 kr/bild max tre bilder på klubbens bankgironummer (finns på hemsidans förstasidan). Reglerna för KM finns under fliken Tävlingar på hemsidan.

Månadstävlingen för december med tema vatten. Skicka in bilderna senast måndag 11/12.

Vi bestämde att ha en till kväll med kamera och kamerainställningar efter månadsmötet den 2/1. Ta med er kamera till mötet, mer info om detta senare. Vi kommer därefter att ha en kväll om efterbearbetning.

Vi avslutade mötet med att titta på några konkurrenter till Adobes program Lightroom och Photoshop. Jag lägger ut länkar till programmen på hemsidan under fliken Medlems sida.

Det här inlägget postades i Möten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *