Månadsmöte 1 september 2019

På månadsmötet visade vi många bilder. Vi bestämde att ändra lite i reglerna för deltagande i vårt KM. Meningen: Man får inte ta bort eller lägga till något i bilden (fotoshoppa) eller på annat sätt manipulera bilder tex HDR, ändras till följande: Man får ta bort men inte lägga till något i bilden (fotoshoppa).  Det innebär att man kan ta bort något oönskat i sin bild samt att det är tillåtet att använda HDR bilder och stackade foton. Men man får inte klippa/kopiera in något i bilden. Det blev en hel del diskussioner om detta så vi fick till slut ha en omröstning och visade det sig att vi eniga.
Vi diskuterade också att ha en foto Ut i helgen 12 eller 13 oktober där vi fotograferar  höstens vackra färger m.m. Mer info om detta kommer några dagar innan. Värdet är en avgörande faktor.

Segrare i månadstävlingen ”Landskap” blev Tomas Eriksson. Det var många som hade med bilder att visa upp. Gruppen som varit med på fotoresan till Gränna visade bilder och berättade om resan. Vi sa också att om man ta med bilder som man vill få synpunkter på.  Tex hur man kan få en bild bättre.

Vi tackar HOA för fikat.

Det här inlägget postades i Möten. Bokmärk permalänken.